Άτυχη η Κόρινθος. Ισοπαλία 0-0 με Περαμαϊκό
Μπροστά σε περίπου 1000 φιλάθλους η ομάδα της Κορίνθου δεν κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη νίκη στον αγώνα με τον Περαμαϊκό.

Ανώτερη αγωνιστικά από την ομάδα του Πειραιά, η Μπάρτσα στάθηκε άτυχη αφού σε τρία τετ α τετ παικτών της δεν κατάφερε να νικήσει τον πολύ καλό τερματοφύλακα του Περαμαικού.

Με τον Αντριάν Μπερτολούτσι να κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδος έδειξε από το πρώτο λεπτό μαχητικότητα, διεκδίκησε όλες τις φάσεις και σε 4-5 ευκαρίες που έφτιαξε δεν κατάφερε να σκοράρει, με αποτέλεσμα το αποτέλεσμα να έρθει ισόπαλο. 

Ο διαιτητής της αναμέτρησης έκανε και αυτός μέτριο παιχνίδι πνίγοντας ένα καταφανέστατο πέναλτυ υπέρ της Κόρινθου ενώ επέτρεψε τις συνεχόμενες καθυστερήσεις που έκαναν με το παραμικρό οι παίκτες του Περάματος.

Λίγο πριν λήξει το παιχνίδι δημιουργήθηκαν μικροεπεισόδια χωρίς να πάρουν έκταση. Μια κροτίδα όμως που έπεσε κοντά στον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδος φαίνεται να κτύπησε τον προπονητή της ο οποίος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Δείτε φώτο