Ισόπαλο το ντέρμπι κορυφής στο Λουτράκι. ΑΟΛ-Πέλοπας Κιάτου 0-0
Iσόπαλο έληξε το σημερινό ντέρμπι ανάμεσα στον πρωτοπόρο ΑΟΛ και τον δεύτερο Πέλοπα Κιάτου για το πρωτάθλημα της Α κατηγορίας της ΕΠΣ Κορινθίας.

Ο ΑΟ Λουτράκι υποδέχτηκε στην έδρα του, τον δεύτερο στη βαθμολογία Πέλοπα Κιάτου.και φιλοξένησε στις κερκίδες του Θώδειου δημοτικού σταδίου, πάνω από 2000 φιλάθλους και κόσμο από όλη την Κορινθία,

 

Ο ΑΟΛ είχε την υπεροχή στο α΄ημίχρονο, χωρίς όμως να μπορέσει να σκοράρει. Στα πρώτα λεπτά του β ημίχρονου ο Πετρίδης δέχθηκε αυστηρή κίτρινη κάρτα και σε ένα τέταρτο τη δεύτερη κίτρινη μετά από φαουλ που καταλόγισε ο διαιτητής, με αποτέλεσμα να πάρει το δρόμο των αποδυτηρίων. Ο Πέλοπας πίεσε για το γκολ αλλά δεν τα κατάφερε.

 

 

Στο μισάωρο του β ημιχρόνου παίχτης του Πέλοπα, είδε και αυτός την πόρτα της εξόδου από τον αγωνιστικό χώρο, μετά από φάουλ στον αντίπαλό του (2η κίτρινη).

 

Το παιχνίδι ήρθε ισόπαλο (0-0) με την ομάδα του ΑΟΛ να είναι ευχαριστημένη αφού κράτησε τη διαφορά των τριών βαθμών έναντι του Πέλοπα, βλέποντας με αισιοδοξία την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

 

Δείτε περισσότερα και φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ