ΠΑΣ Κόρινθος: Πήρε το ντέρμπι με Βύζα Μεγάρων-Ανάλυση για τους 9 αγώνες που απομένουν
Η Μπάρτσα έκανε το χρέος της κερδίζοντας 2-0 την ομάδα των Μεγάρων και προχωρεί ακάθεκτη για την Β'Εθνική!

Ο ΠΑΣ Κόρινθος είναι στην κορυφή της βαθμολογίας του 3ου ομίλου με 54 βαθμούς έχοντας διαφορά 3 βαθμών από τον δεύτερο Παναργειακό.

 Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα αγώνων που απομένει  και να το αναλύσουμε.

-Την προσεχή Κυριακή(26η αγωνιστική) η ομάδα της Κορίνθου μεταβαίνει στην Σύρο για να παίξει με την Ελλάδα Σύρου, ένα παιχνίδι που δείχνει δύσκολο αλλά δεν είναι, καθώς η ομάδα της Σύρου βρίσκεται σε άσχημο φεγγάρι καθώς έχει τρεις σερί ήττες. Εύκολα ή δύσκολα το διπλό πρέπει να  έρθει.

Την 27η αγωνιστική ο ΠΑΣ Κόρινθος παίζει την μάχη των μαχών με τον Παναργειακό ο οποίος διανύει περίοδο φόρμας αφού τρέχει σερί 5 νικών. και βρίσκεται μόλις 3 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μπάρτσα.Σε αυτό το ντέρμπι δεν χωράνε προγνωστικά,το ΔΑΚ πρέπει να γεμίσει και οι παίκτες να κάνουν το χρέος τους.

Τη 28η αγωνιστική ο ΠΑΣ παίζει επίσης με μία διεκδικήτρια του τίτλου,την Θύελλα Ραφήνας μία πάρα πολύ καλή ομάδα η οποία είναι ακόμα πιο δυνατή όταν παίζει στην έδρα της.Ντερμπάρα,όχι ντέρμπι και φυσικά θα κρίνει πολλά από το αποτέλεσμα που θα έρθει.Ούτε εδώ χωράνε προγνωστικά.

Τη 29η αγωνιστική η ομάδα της Κορίνθου πηγαίνει στην Μύκονο,όχι για ξεφάντωμα αλλά για να παίξει με την επίσης αξιόμαχη ομάδα του Α.Ο.Μυκόνου.Δύσκολο παιχνίδι αλλά μια σοβαρή Κόρινθος θα γυρίσει με το διπλό.

Την 30η αγωνιστική η Μπάρτσα θα περάσει ένα εύκολο απόγευμα στο ΔΑΚ αντιμετωπίζοντας την Εράνη Φιλιατρών,μια ομάδα που οδεύει προς τα τοπικά και οι τρεις βαθμοί της νίκης θα έρθουν σχετικά εύκολα.

Την 31η αγωνιστική ακολουθεί ένα ακόμα εύκολο παιχνίδι στην ιερή πόλη του Μεσολογγγίου με την  ομώνυμη τοπική ομάδα. Η ΑΕ Μεσολογγίου δείχνει να έχει ''παρατήσει'' το άθλημα αφού είναι τελευταία στη  βαθμολογία με μόλις 3 βαθμούς.

Την 32η αγωνιστική επίσης ένα εύκολο παιχνίδι για την ομάδα της Κορίνθου με την Ερμιονίδα στο ΔΑΚ.Άσσος από την Κόρινθο μέχρι την όμορφη Ερμιόνη.

Την προτελευταία αγωνιστική (33η) ένα ''ντέρμπι'' από τα παλιά μεταξύ Παναιγιάλειου και Κορίνθου. Βάλαμε το ντέρμπι με εισαγωγικά γιατί θεωρητικά μέχρι εκείνη την αγωνιστική η ομάδα του Αιγίου θα είναι ψιλοαδιάφορη καθώς είναι στην μέση της βαθμολογίας και δεν έχει στόχους για την φετινή περίοδο.

Την τελευταία αγωνιστική(34ή) η Κόρινθος θα υποδεχτεί μια ομάδα από την Κω ,την Α.Ο.Πυλίου η οποία θα έχει ΄''χαιρετήσει'' την κατηγορία και ελπίδα όλων των Κορινθίων είναι αυτή η τελευταία αγωνιστική να είναι μία μέρα χαράς για την άνοδο στην Β'εθνική.

Συνοψίζοντας, τα δύσκολα παιχνίδι είναι σίγουρα τα δύο ντέρμπι με Παναργειακό και Θύελλα Ραφήνας ,ο αγώνας με την Ελλάδα Σύρου την προσεχή Κυριακή και το ματς με τον Παναιγιάλειο,στο Αίγιο.

mifi(Mιχάλης Φιλιάνδρας)

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου της Γ'εθνικής