Άναψε πάλι το ενδιαφέρον για την Β'εθνική-Τεράστια εκτός έδρας νίκη του ΠΑΣ Κόρινθος στο ντέρμπι με Θύελλα Ραφήνας(ΒΙΝΤΕΟ)
Η ισοπαλία του Παναργειακού μέσα στην έδρα του με την «πεσμένη» Εράνη Φιλιατρών έφερε την διαφορά στον ένα βαθμό και πλέον όλα είναι πιθανά!

Ότι και να πεις για αυτά που συμβαίνουν στον 3ο Όμιλο της Γ'εθνικής είναι λίγα. Από την μία αγωνιστική στην άλλη αλλάζουν όλα και αυτό συμβαίνει επειδή το ποδόσφαιρο κρύβει αυτήν την άγρια ομορφιά και είναι η αιτία που είναι το δημοφιλέστερο άθλημα στον πλανήτη.

Εκεί που έλεγαν όλοι την προηγούμενη αγωνιστική ότι ο Παναργειακός μετά την νίκη του μέσα στην Κόρινθο(με 0-1) ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την άνοδο, η σημερινή του γκέλα και η ισοπαλία που έφερε με μία ομάδα- που ουσιαστικά έχει «χαιρετήσει» την κατηγορία -έφερε τούμπα όλο το σκηνικό και πλέον όλα είναι ανοικτά για την άνοδο στην Β'εθνική.Tην επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας αγωνίζεται στην  Μύκονο με την ΑΕ Μυκόνου.

Ας δούμε πρώτα τι έγινε σήμερα με την «Μπάρτσα» στην Ραφήνα:

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τον ΠΑΣ που αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να πάρει μία σπουδαία νίκη. 
Μία νίκη που σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Παναργειακού μας βάζει ξανά σε τροχιά ανόδου ,μόλις  1 βαθμό πίσω από το Άργος! 
⚽ Οι φάσεις του αγώνα: 
Α'  Ημίχρονο
_______________
1-0 στο 7’ ο Γκούμας με σουτ 
17’ καλό σουτ του Ζαχαράκη 
25' πέναλτι σε ανατροπή του Αναστασόπουλου,την εκτέλεση ανέλαβε ο Δερμιτζάκης αλλά αστόχησε! 
29' 1-1 με τον Γκουντρουμπή 
45' 1-2 ο Ζαχαράκης 
Β' Ημίχρονο 
_________________
54' πολύ καλό σουτ του Δερμιτζάκη 
70’ 1-3 με τον Γκουντρουμπή
78’ πέναλτι που κερδίζει ο Rojano και 1-4 ο  Γκουντρουμπής 
👉 Οι παίκτες που αγωνίστηκαν ήταν: 
1 ΔΙΑΣΣΙΝΟΣ
4 ΚΑΛΟΥΣΗΣ
5 ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ / ΚΟΥΙΜΕΛΗΣ 87’
6 ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ / ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ 76’
8 ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ
9 ΓΚΟΥΝΤΡΟΥΜΠΗΣ 
11 ΠΑΠΟΥΛΗΣ / ΤΣΕΛΙΟΣ 87’
14 ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ 
18 ΝΙΚΟΛΑΟΥ
19 ROJANO 
20 ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ / ΧΑΤΖΗΣ 83’
Στηρίζουμε το όνειρο !

Και στο Άργος μεταξύ Παναργειακού και Εράνης Φιλιατρών(Πηγή facebook Παναργειακού)

Τελικό σκορ Παναργειακός-Εράνη Φιλιατρών 1-1 αποτέλεσμα σοκ για τον πρωτοπόρο Παναργειακό μετά την νίκη της περασμένης εβδομάδας.
Η Εράνη προηγήθηκε νωρίς σε μία από τις λιγοστές επιθέσεις της  στο 15ο λεπτό με τον Γκρέγκορι το οποίο ηταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Από το σημείο εκείνο ο  Παναργειακός χάνει σωρεία ευκαιριών να κάνει το 1-1,αλλά πλήρωσε το νόμο του ποδοσφαίρου. 
Στο πρώτο ημίχρονο νωρίς έχει χαμένη ευκαιρία με τον Τσιώλη, πλασάρε άουτ. Στη συνέχεια στο 30ο λεπτό τριπλή χαμένη ευκαιρία με αλλεπάλληλα σουτ των De Souza,  Πρίκα , Τσούτση που βρίσκει η μπάλα σε σώματα αμυντικών και δεν καταλήγει στα διχτυα. 
Το  δεύτερο ημίχρονο ήταν επιθετικός μονόλογος με πολλές χαμένες ευκαιρίες από τους Τσιώλη στο 47ο, τον De Souza στο 50ο λεπτό,  τον Ηλιόπουλο στο 65ολεπτό, ενδιάμεσα έχει χαμένο πέναλτι ο Πρίκας στο 58ο λεπτό απέκρουσε ο τερματοφύλακας, τετ α τετ ο Τσιώλης στο 68ο λεπτό που απέκρουσε και πάλι ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων, Οι ευκαιρίες δεν σταμάτησαν εκεί στο 78ο λεπτό σέντρα του Παναγιώτου ο Ηλιόπουλος δεν καταφέρνει να  πλασάρει από ευνοϊκή θέση.
Φτάνουμε στο 85ο λεπτό και ο Τσιώλης με ατομική ενέργεια ισοφαρίζει στο τελικό 1-1.
Πρίκα και βρίσκει το γκολ της ισοφάρισης με τον Τσιώλη ύστερα από ωραία ατομική προσπάθεια. 
Ο Παναργειακός πλήρωσε τις πολλές χαμένες ευκαιρίες και δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη 
Την επόμενη αγωνιστική ο Παναργειακός αγωνίζεται Σάββατο Αυγούστου στο Μεσολόγγι.

Η Βαθμολογία του 3ου Ομίλου της Γ'εθνικής:
 

Αυτήν την ώρα ,οι φίλαθλοι που επέστρεψαν από την Ραφήνα ζέσταναν για τα καλά την Πλατεία Περιβολάκια και αυτές οι εικόνες δείχνουν την δίψα του κόσμου για την άνοδο στην Β'Εθνική.

Οι «παλινωδίες» Κούγια έδειξαν ότι η ομάδα δεν ήταν ψυχολογικά καλά και η φυγή του απελευθέρωσε δυνάμεις. Η απόδειξη ήταν σήμερα με το μεγάλο επιβλητικό διπλό απέναντι σε μια ανταγωνίστρια ομάδα.

Οι 6 αγωνιστικές που απομένουν μέχρι το τέλος, θα είναι φωτιά. Πίστη στον «θεό»του ποδοσφαίρου και όλα γίνονται!