Αθλητές Καράτε του Αθλητικός Σύλλογος Shotokan Karate Ξυλοκάστρου μέλη της Εθνικής Ομάδας Καράτε
διεξήχθη στην Χαλκίδα στις 30 - 31 Μαρτίου.

✅ Με δύο πρωταθλητές Ελλάδας και τρεις μικρούς τελικούς γυρίζουν στις αποσκευές τους οι αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου Shotokan Καράτε Ξυλοκάστρου από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα καράτε παίδων κορασίδων που διεξήχθη στην Χαλκίδα στις 30 - 31 Μαρτίου. 

Σε ένα από τα δυσκολότερα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών, όπου οι συμμετοχές έφτασαν κοντά στις 1500 από 127 συλλόγους από όλη την Ελλάδα, οι μικροί μαχητές από το Ξυλόκαστρο έδειξαν τον υψηλό βαθμό τεχνογνωσίας που κατέχουν καθώς και την ψυχική δύναμη που τους διακατέχει. 

Οι διακριθέντες αθλητές είναι : 

- Κασκούτας Ιωάννης  2η  θέση ασημένιο 🥈μετάλλιο κατηγορία kumite, 13 ετών. Εδώ θα πρέπει να επισημανθεί ότι με την συγκεκριμένη επιτυχία κέρδισε την μοριοδότηση που προβλέπεται στις πανελλήνιες εξετάσεις.
- Γκίνη Ευαγγελία 3η θέση χάλκινο 🥉μετάλλιο kumite κορασίδων, 10 ετών
‐ Μαρκοπούλου Μυρσίνη 5η θέση kumite κορασίδων, 9 ετών
- Κασκούτας Κωνσταντίνος 5η θέση kumite παίδων, 12 ετών
- Καλατζόπουλος Γεώργιος 5η θέση kumite  παίδων,  10 ετών.

🔝Οι συγκεκριμένοι αθλητές από τον Δήμο μας με τις συγκεκριμένες επιτυχίες τους θεωρούνται Μέλη της Εθνικής Ομάδας Καράτε με δικαίωμα εκπροσώπησης της Ελλάδας αλλά και του Δήμου μας στο επικείμενο Βαλκανικό Πρωτάθλημα παίδων κορασίδων που θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη στις αρχές Ιουνίου.