ΦΑΓΗΤΟ

Θυμάστε που ως παιδιά μετρούσαμε εναγωνίως 3 ώρες μέχρι να μπορέσουμε να μπούμε ξανά στη θάλασσα μετά το φαγητό; Απ' ό,τι φαίνεται, αυτή η all-time classic συμβουλή, που μεταφερόταν από γενιά σε γενιά με απόλυτη βεβαιότητα, δεν στηρίζεται και τόσο σε επιστημονικά δεδομένα.
Mεγάλη διεθνής μελέτη που υποστηρίζεται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας αποκαλύπτει το πιο επικίνδυνο, για την υγεία μας, υπερεπεξεργασμένο τρόφιμο. Απενοχοποιεί δύο.
Στις αυλές τα αρνιά γυρνούσαν στη σούβλα και το μεσημέρι όλοι απολάμβαναν τον εκλεκτό μεζέ, μετά τη νηστεία. Και όπως έλεγε ο κάθε ψήστης: «Το καλύτερο αρνί στη σούβλα, φέτος ήταν το δικό μου».