Χαράλαμπος Κασίμης: Πολιτικό ξέσπασμα «ντάλα μεσημέρι»
Στη χθεσινή επίσκεψη του πρώην Πρωθυπουργού αναφέρθηκε ο Χαράλαμπος Κασίμης

Πολιτικό ξέσπασμα «ντάλα μεσημέρι»
👉 Η χθεσινή επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Κόρινθο ήταν αναμφίβολα εντυπωσιακή.
👉 Εντυπωσιακή για το πλήθος της, εντυπωσιακή για την επικοινωνία του κόσμου με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, εντυπωσιακή για το πολιτικό της αποτύπωμα.
👉 Αυτό που βρίσκω όμως ακόμα πιο εντυπωσιακό και πολιτικά ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι, ενώ η ενημέρωση για την επίσκεψη και προετοιμασία ήταν μιας ημέρας, η συμμετοχή και το ξέσπασμα του κόσμου ήταν σαν να προετοιμαζόταν από καιρό.
👉 Αυτό που από καιρό χαρακτήριζαν ορισμένοι ως μια ‘βουβή αντίδραση’ του κόσμου στο καθεστώς Μητσοτάκη εκφράστηκε απότομα ως ένα αυθόρμητο πολιτικό ξέσπασμα, «ντάλα μεσημέρι», σε μια πόλη που δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια. 
👉 Κυοφορούνται νέες πολιτικές και εκλογικές μετακινήσεις σε αναζήτηση διεξόδου από την καταστροφική πολιτική ‘παραμυθία’ Μητσοτάκη. 
👉 Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και οι προοδευτικές δυνάμεις έχουν το μεγάλο βάρος της ευθύνης και του καθήκοντος να βγάλουν την χώρα στο ξέφωτο την επομένη των εκλογών. ανέφερε ο κ. Κασίμης

Δείτε βίντεο με δηλώσεις του την ώρα που ο κόσμος ανέμενε την άφιξη του Αλέξη Τσίπρα στην Κορινθο, χθες Τετάρτη 5 Απριλίου