Η Ζήρεια εκπέμπει S.O.S. ΤΩΡΑ χρειάζεται την βοήθεια σας
ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 4/7/23
  • 📣 Καλούμε όλους τους φίλους της Ζήρειας για μαζική συμμετοχή (άτομα, επιχειρήσεις, φορείς) στη διαβούλευση στο Ηλεκτρονικό Περιβαλλοντικό Μητρώο ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 4/7/23 ‼️.

    Πρόσφατα κατατέθηκε Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το έργο:

ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΙΣΧΥΟΣ 48,3 MW ΣΤΗ ΘΕΣΗ “ΤΣΟΥΜΑ – ΧΙΟΝΙ – ΣΤΕΚΟΣ” ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ & ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

📣 Καλούμε όλους τους φίλους της Ζήρειας!

Για Μαζική συμμετοχή (άτομα, επιχειρήσεις, φορείς) στη διαβούλευση στο Ηλεκτρονικό Περιβαλλοντικό Μητρώο ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 4/7/23 ‼️

Αξίζει ΌΛΟΙ να αφιερώσουμε 10 λεπτά από τον χρόνο μας για να εγγραφούμε στο ΗΠΜ και να καταθέσουμε ένσταση στη δημόσια διαβούλευση εδώ: https://eprm.ypen.gr/src/App/w1/1208 (ΠΕΤ: 2202728313)

👉 Αν δεν γνωρίζετε τη διαδικασία συμμετοχής απλά ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:

.➡️1.Οδηγίες για την εγγραφή σας στο Ηλεκτρονικό Περιβαλλοντικό Μητρώο και συμμετοχή στη δημόσια διαβούλευση (θα χρειαστείτε τους κωδικούς Taxisnet από τον λογιστή σας) :

https://drive.google.com/…/1RE30b12CMDLUrBIfutikld…/view

(Για να βρείτε το έργο που αφορά τη Ζήρεια θα πρέπει στο τέλος να επιλέξετε από την ενότητα “Έργα / Δραστηριότητες σε δημοσιοποίηση – διαβούλευση”, την υποενότητα “ΑΕΠΟ για Έργα/Δραστηριοτητες Α1”,και στην Αναζήτηση να βάλετε τον κωδικό 2202728313).

.

➡️2. Οδηγίες για την ένσταση που θα υποβάλλετε:

Στο τέλος της σελίδας υπάρχει μια γαλάζια φόρμα που συμπληρώνετε τις αντιρρήσεις σας.

.Έχουμε φτιάξει ένα πρότυπο έντυπο Δ11, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήστε αυτούσιο ή να το επεξεργαστείτε ή να γράψετε ένα δικό σας.

Συμπληρώνετε τα προσωπικά σας στοιχεία και ύστερα το καταθέτετε με τη μορφή αρχείου “pdf” στο ΗΠΜ στη διαβούλευση του έργου. Δώστε στο “pdf” την εξής ονομασία: Δ11_ΠΕΤ 2202728313_ONOMATEΠΩΝΥΜΟ.pdf

Πατώντας «Υποβολή» η γνωμοδότησή σας καταχωρείται.

.👉Δείτε το πρότυπο Δ11 εδώ: https://docs.google.com/…/1-YlWQLg25yv1srbIbNZgK2r…/edit

.(Το παραπάνω αρχείο Δ11 είναι ανεβασμένο στo Google Drive. Ανοίγετε το αρχείο και πατάτε πάνω δεξιά στην γραμμή εργαλείων στη θέση «Αρχείο->Δημιουργία Αντιγράφου» για να δημιουργήσετε νέο αντίγραφο, εάν θέλετε να επεξεργαστείτε το Δ11. Στη θέση «Αρχείο->Λήψη->Έγγραφο PDF» πατάτε για να το αποθηκεύσετε ως αρχείο pdf)