Mήνυμα νίκης και ελπίδας για το δήμο Κορινθίων απηύθυνε ο Βασίλης Νανόπουλος
Έχουν ανακοινωθεί ήδη 140 υποψήφιοι
  • Ο δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος, παρέθεσε χθες γεύμα μετά μουσικής, σε γνωστό εστιατόριο του Σολομού, στα στελέχη του συνδυασμού του.

140 υποψηφίους έχει ήδη ανακοινώσει ο δήμαρχος Κορινθίων για τις εκλογές του Οκτώβρη και χθες το κλίμα ήταν πανηγυρικό και ευχάριστο!

Ο Βασίλης Νανόπουλος, σαν καλός οικοδεσπότης υποδεχόταν στην είσοδο τους καλεσμένους του, αφού αυτή ήταν μια πρώτη συνάντηση όλων των στελεχών, ώστε να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους, να συζητησουν, να ανταλλάξουν απόψεις και προβληματισμούς.


Ο δήμαρχος από μικροφώνου ευχαρίστησε όλους όσοι παραβρέθηκαν σε αυτή την συνάντηση ενώ προσφώνησε 20 στελέχη της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, νυν αντιδημάρχους και μέλλοντες αντιδημάρχους, όπως λ.χ. ο Γιάννης Γκεζερλής ο οποίος αναλαμβάνει την αντιδημαρχία Πρασίνου.

Στη συνέχεια καλωσόρισε τα νέα 140 στελέχη-υποψηφίους,  τονίζοντας τον ομοιογενη χαρακτήρα του συνδυασμού, «δεν είναι ετερόκλητος» είπε χαρακτηριστικά, ο οποίος αποτελείται από νέα φρέσκα πρόσωπα στην πολιτική, πολλές γυναίκες, δυναμικές και πρόθυμες να προσφέρουν στο δήμο, αλλά και την πλειοψηφία των Προέδρων των Κοινοτήτων του δήμου που συντάχθηκαν με τη Συμμαχία.

 

Σκωπτικά ανέφερε για τον αντίπαλό του κ. Σταυρέλη, ότι μαζεύει ότι περισσεύει και όσους ο δήμαρχος έδιωξε, αφού ενεργούσαν εις βάρος του δήμου, ζητώντας χάρες προσωπικές ή χάρες για φίλους τους. Ο δήμος ειναι ένας για όλους. Και για τους πολίτες και για τους επιχειρηματίες και για τους εργολάβους, τόνισε χαρακτηριστικά εν μέσω θερμού χειροκροτήματος.

 

Ο Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος, είπε με σιγουριά πως η εκλογική μάχη θα κερδηθεί γιατί οι πολίτες αναγνωρίζουν την προσπάθεια της δημοτικής αρχής σε όλα τα επίπεδα και θα την εμπιστευθούν για την επόμενη πενταετία ώστε να ολοκληρώσει το έργο της, συμβουλεύοντας παράλληλα τα στελέχη του να αντέξουν τη λάσπη και την τοξικότητα, απαντώντας με ήθος, πολιτικό πολιτισμό, χωρίς να ολισθήσουν στους ατραπούς που ο κ. Σταυρέλης και τα στελέχη του έχουν επιλέξει.


Ιδιαίτερα σχολιάστηκαν οι παρουσίες του Χρήστου Καρσιώτη και του Δημήτρη Μήλιου, οι οποίοι θα είναι υποψήφιοι με το συνδυασμό του Βασίλη Νανόπουλου και αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα.

 

Ακολουθεί το δελτίο Τύπου της Συμμαχίας Πολιτών

Το ισχυρό 𝚨𝚷𝚶𝚻𝚼𝚷𝛀𝚳𝚨 της παράταξης, το 𝚬𝚸𝚪𝚶 της 4ετίας και το 𝚳𝚮𝚴𝚼𝚳𝚨 στους πολιτικούς αντιπάλους
𝚳𝚬 𝚷𝚼𝚸𝚮𝚴𝚨 την εμπειρία των στελεχών διοίκησης και αιχμή την βαθιά ανανέωση προσώπων, η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ του δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου ξεκίνησε χθες την πορεία της προς τις εκλογές.
« 𝚷𝛂𝛒𝛐𝛖𝛔𝛊ά𝛇𝛚 𝛔ή𝛍𝛆𝛒𝛂 𝛕𝛈𝛎 𝟏𝛈 𝛐𝛍ά𝛅𝛂 𝛕𝛚𝛎 𝟏𝟒𝟎 𝛖𝛑𝛐𝛙𝛈𝛗ί𝛚𝛎του συνδυασμού της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ. Της ομάδας που θα κάνει όλους τους Κορίνθιους υπερήφανους το βράδυ της 8ης Οκτωβρίου. Είμαστε 𝚺𝚼𝚴𝚫𝚼𝚨𝚺𝚳𝚶𝚺 𝚨𝚲𝚲𝚨𝚪𝚮𝚺, 𝚴𝚰𝚱𝚮𝚺, 𝚬𝚲𝚷𝚰𝚫𝚨𝚺, προοπτικής και ανάπτυξης. 𝚮 𝚬𝚳𝚷𝚬𝚰𝚸𝚰𝚨 𝚻𝛀𝚴 𝚷𝚨𝚲𝚨𝚰𝛀𝚴 στελεχών που βρίσκονται σήμερα μαζί μου στην διοίκηση του δήμου Κορινθίων εγγυώνται την αποτελεσματική συνέχεια και τα νέα πρόσωπα , 𝚻𝚨 𝚴𝚬𝚨 𝚺𝚻𝚬𝚲𝚬𝚾𝚮 από κάθε τομέα της κοινωνίας μας, είναι η απόδειξη της βαθιάς και ουσιαστικής ανανέωσης της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, ανανέωση που ζητά η κοινωνία και δεν την έχουν άλλοι συνδυασμοί. Σας καλώ να δώσουμε τον αγώνα μας με ήθος και σεβασμό, όσο κι αν προκληθούμε.
𝝤𝝸 𝝟𝝾𝞀ί𝝼𝝷𝝸𝝾𝝸 𝝻𝝰ς 𝝴𝝻𝝿𝝸𝞂𝞃𝝴ύ𝝾𝝼𝞃𝝰𝝸 𝝹𝝰𝝸 𝝷𝝰 𝝻𝝰ς 𝞇𝝶𝞅ί𝞂𝝾𝞄𝝼 κυρίως για το έργο μας, για τον συνδυασμό μας, τα πρόσωπα της συμμαχίας πολιτών και για την διαχείριση, την αλήθεια την αξιοπρέπεια και την ποιότητα που διακρίνει τον συνδυασμό μας» είπε ο δήμαρχος Κορινθίων ανοίγοντας την 1η δημόσια εκδήλωση της παράταξης κάτω από θερμά χειροκροτήματα και έκδηλο ενθουσιασμό
𝝡𝝴 𝝺ό𝝲𝝾 𝝴𝝼𝞈𝞃𝝸𝝹ό, 𝝺ό𝝲𝝾 𝞂𝞃𝝰𝝷𝝴𝞀ό𝞃𝝶𝞃𝝰ς 𝝹𝝰𝝸 𝞂𝞄𝝼έ𝝿𝝴𝝸𝝰ς , με πράξεις που αποδεικνύουν την ικανότητα και την αποτελεσματικότητα σε όφελος των πολιτών στην θητεία που «τρέχει», με έργο που δεν έχει προηγούμενο στο δήμο Κορινθίων παρά τις αντιξοότητες της πανδημίας, της ενεργειακής και οικονομικής κρίσης, τις επιπτώσεις του πολέμου στην Ουκρανία και της απλής αναλογικής, ο επικεφαλής της παράταξης και δήμαρχος Κορινθίων ζήτησε από τα στελέχη της Συμμαχίας να πορευτούν στην κοινωνία και σε αυτόν τον εκλογικό αγώνα, με ήθος, σεβασμό και δημιουργικό λόγο. Ενημερώνοντας τους πολίτες για όσα έχουν ήδη γίνει στην πόλη και τα χωριά μας αλλά και για εκείνα που σχεδιάζονται, διεκδικώντας την ανανέωση της εμπιστοσύνης τους στην επόμενη θητεία.
𝜯𝜪 𝜠𝜬𝜞𝜪 𝜫𝜪𝜰 𝜠𝜲𝜪𝜰𝜧𝜠 𝜥𝜜𝜨𝜠𝜤 𝜠𝜤𝜨𝜜𝜤 𝜢 𝜜𝜫𝜪𝜟𝜠𝜤𝜩𝜢 𝜯𝜢𝜮 𝜜𝜦𝜦𝜜𝜞𝜢𝜮 𝜞𝜤𝜜 𝜯𝜢𝜨 𝜪𝜫𝜪𝜤𝜜𝜨 𝜟𝜠𝜮𝜧𝜠𝜰𝜯𝜢𝜥𝜜𝜧𝜠 𝜯𝜪 2019. Ο τρόπος διοίκησης είναι εκείνος που οδήγησε στα αποτελέσματα αυτά, η ισχυρή ομάδα διοίκησης με την συνεπή και αθόρυβη δουλειά της. Έτσι θα συνεχίσουμε αρκεί οι Κορίνθιοι να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους για να μπορούμε να λέμε στα επόμενα χρόνια πως αυτές οι δυο θητείες είναι οι καλύτερες που έχουν περάσει στο δήμο Κορινθίων.
Είναι ένα έργο , το έργο που παράξαμε, που δεν έχει προηγούμενο στα χρονικά του δήμου Κορινθίων. Υλοποιήθηκαν έργα και δράσεις που βρίσκονταν σε αναμονή για δεκαετίες. Αυτό οφείλετε 𝚺𝚻𝚮𝚴 𝚰𝚺𝚾𝚼𝚸𝚮 𝚶𝚳𝚨𝚫𝚨 που έχω μαζί μου, στο 𝚴𝚬𝚶 𝚳𝚶𝚴𝚻𝚬𝚲𝚶 𝚫𝚰𝚶𝚰𝚱𝚮𝚺𝚮𝚺 που εφάρμοσα και στην 𝜮𝜰𝜨𝜠𝜬𝜞𝜜𝜮𝜤𝜜 που υπάρχει του δήμου, και θεσμικά ,με την κυβέρνηση και την περιφέρεια. Είναι σημαντικό ξέρετε, να έχεις στην κυβέρνηση ανθρώπους που σε γνωρίζουν και τους γνωρίζεις και ξέρουν ότι αυτό που τους λες είναι μελετημένο και υλοποιήσιμο, ανθρώπους που σου δίνουν την στήριξη τους. Έχουμε τέτοιους ανθρώπους και θα τους έχουμε και στην επόμενη θητεία».
𝚷𝚶𝚸𝚬𝚼𝚶𝚳𝚨𝚺𝚻𝚬 𝚳𝚬 𝚮𝚯𝚶𝚺!
Ο Βασίλης Νανόπουλος έβαλε ξεκάθαρα τις «γραμμές» στην χθεσινή πρώτη δημόσια συνάντηση του συνδυασμού , δείχνοντας στα στελέχη της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ τον δρόμο που θα βαδίσουν αλλά και στέλνοντας σε πολιτικούς αντίπαλους και όχι εχθρούς, όπως σημείωσε, σαφές και ξεκάθαρο μήνυμα.
«Το δίλλημα των εκλογών είναι, 𝚷𝚨𝚳𝚬 𝛍𝛑𝛒𝛐𝛔𝛕ά 𝛍𝛆 𝛕𝛈𝛎 𝚺𝚼𝚳𝚳𝚨𝚾𝚰𝚨 𝚷𝚶𝚲𝚰𝚻𝛀𝚴 ή πάμε πίσω σε επίπεδο προσώπων και επίπεδο πρακτικών; Η παράταξή μας, και θέλω αυτό να είναι ξεκάθαρο, δεν έχει αμφιλεγόμενα πρόσωπα. Εγώ ως επικεφαλής δεν επιλέγω οποιονδήποτε για μια χούφτα σταυρούς. 𝝜 𝝴𝝿𝝰𝝼𝝴𝝹𝝺𝝾𝝲ή 𝝳𝝴𝝼 𝝴ί𝝼𝝰𝝸 𝝲𝝸𝝰 𝝻έ𝝼𝝰 𝝰𝞄𝞃𝝾𝞂𝝹𝝾𝝿ός και δεν θυσιάζω τα πάντα όπως κάνουν οι πολιτικοί αντίπαλοί μου για την καρέκλα. Και , χωρίς να αμφιβάλω ότι και στους αντίπαλους συνδυασμούς υπάρχουν αξιόλογα στελέχη, σας λέω πως υπάρχουν και πολλοί που θα επιλέξουν την λάσπη και την συκοφαντία γιατί είναι μαθημένοι σε αυτά!
𝚳𝚮𝚴 𝚷𝚨𝚸𝚨𝚺𝚼𝚸𝚯𝚬𝚰𝚻𝚬
Την υπεροχή που έχουμε ως σήμερα, που στηρίζεται σε 𝚬𝚷𝚰𝚾𝚬𝚰𝚸𝚮𝚳𝚨𝚻𝚨, 𝚨𝚲𝚮𝚯𝚬𝚰𝚨 𝛋𝛂𝛊 𝚨𝚵𝚰𝚶𝚷𝚸𝚬𝚷𝚬𝚰𝚨 να την συνεχίσουμε όσο κι αν προκληθούμε
Και 𝚶𝚰 𝚷𝚶𝚲𝚰𝚻𝚬𝚺 𝚳𝚬 𝚻𝚮𝚴 𝚿𝚮𝚽𝚶 𝚻𝚶𝚼𝚺 σε αυτές τις εκλογές, να επιλέξουν όχι μόνο δημοτική αρχή αλλά και αντιπολιτεύσεις με στελέχη αξιοπρεπή, σοβαρά και με ήθος, ειδάλλως η ζημιά θα είναι και για τον δήμο και για τους δημότες.
Είχα δεσμευτεί και το έκανα πράξη ότι, χάρες και προνόμια σε πρόσωπα και επιχειρήσεις δεν θα δοθούν. Εκείνοι που θέλουν να αποκομίσουν προσωπικά οφέλη, και αποκλειστική προνομιακή μεταχείριση από τον δήμο, δεν θα την βρουν σ εμάς. Γι αυτό και τους αφήσαμε να φύγουν! Κι ας λένε πως η ομάδα δεν είναι δυνατή επειδή αποχώρησαν. Η ομάδα είναι παντοδύναμη και η κατάλληλη για να οδηγήσει με ασφάλεια το δήμο στα επόμενα χρόνια!
Ο δήμαρχος αναφέρθηκε ονομαστικά στην 𝜪𝜧𝜜𝜟𝜜 𝜮𝜯𝜠𝜦𝜠𝜲𝜴𝜨 𝜟𝜤𝜪𝜤𝜥𝜢𝜮𝜢𝜮 του ευχαριστώντας τους για την σταθερότητα την συνέπεια και την αποτελεσματικότητα τους.
✔️Τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αντώνη Κυριαζή,
✔️τους Αντιδημάρχους Γιώργο Πούρο, Σπύρο Ζαχαριά, Δημήτρη Μπίτζιο, Μαρίνα Ραντίστα, Κωνσταντίνα Κόλλια, Αντρέα Ζώγκο, Τίμο Πιέτρη, Γιάννη Γκεζερλή,
✔️τους προέδρους των σχολικών επιτροπών, Α΄Βάθμιας Μιχάλη Κλεπετσάνη και Β΄Βάθμιας Αναστάσιο Ταγαρά,
✔️τον Αντιπρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής πολιτικής Μιχάλη Παρασκευά και
✔️τον Αντιπρόεδρο του ΚΕΠΑΠ Γιώργο Μαγκλάρα.
🔸Τους ειδικούς συνεργάτες του σε όλους τους τομείς για την αθόρυβη και αποτελεσματική εργασία τους.
🔸Τους νέους προέδρους νομικών προσώπων Βασίλη Γεώργαρη στο Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής και Παναγιώτη Λαζόπουλο στο δημοτικό λιμενικό ταμείο αλλά και
🔸υπαλλήλους του δήμου που αφουγκράστηκαν την νέα φιλοσοφία διοίκησης και την συνδράμουν από την πρώτη στιγμή.
𝚰𝚫𝚰𝚨𝚰𝚻𝚬𝚸𝚮 𝚳𝚴𝚬𝚰𝚨 στους τοπικούς προέδρους, η πλειοψηφία των οποίων έχει συνταχθεί με την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, γεγονός που βεβαιώνει την 𝚷𝚶𝚲𝚰𝚻𝚰𝚱𝚮 𝚽𝚸𝚶𝚴𝚻𝚰𝚫𝚨𝚺 𝚱𝚨𝚰 𝚳𝚬𝚸𝚰𝚳𝚴𝚨𝚺 των κοινοτήτων του δήμου, την μετουσίωση του οράματος και όχι συνθήματος, ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
𝚶𝚰 𝚳𝚬𝚪𝚨𝚲𝚬𝚺 𝚨𝚲𝚲𝚨𝚪𝚬𝚺 𝚻𝚮𝚺 𝟒𝚬𝚻𝚰𝚨𝚺
Οι μεγάλες αλλαγές της 4ετίας αποτέλεσαν σημαντική αναφορά στην ομιλία του Δημάρχου. 𝚶𝚰 𝚫𝚬𝚺𝚳𝚬𝚼𝚺𝚬𝚰𝚺 𝚷𝚶𝚼 𝚬𝚪𝚰𝚴𝚨𝚴 𝚷𝚸𝚨𝚵𝚬𝚰𝚺 και αποτελούν το μεγάλο επιχείρημα για την ανανέωση της εμπιστοσύνης και μια 2η θητεία στο δήμο Κορινθίων. «Δεν ήταν εύκολα όσα πετύχαμε. Ο Δήμος αναγκάστηκε να εργαστεί για πλέον του έτους με το μισό προσωπικό του λόγω της πανδημίας.
Τα αποτελέσματα που φέραμε όμως είναι πρωτόγνωρα. 𝚶𝚰 𝚾𝚸𝚮𝚳𝚨𝚻𝚶𝚫𝚶𝚻𝚮𝚺𝚬𝚰𝚺, με τα 50 εκατομμύρια που περιμένουμε για την διαχείριση του νερού και έχουν ήδη εγγραφεί σε ΦΕΚ , ξεπερνούνε τα 𝟮𝟬𝟬 εκ ευρώ!
𝚫𝚮𝚳𝚰𝚶𝚼𝚸𝚪𝚮𝚺𝚨𝚳𝚬 εκείνες τις υποδομές που είναι απαραίτητες ώστε να προσελκύσουμε επενδύσεις, θέσεις εργασίας και πλούτο.
𝚨𝚴𝚨𝚩𝚨𝚯𝚳𝚰𝚺𝚨𝚳𝚬 τις υπηρεσίες, την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των πολιτών.
🔘Η αλλαγή στον φωτισμό, ένα έργο που όλοι γνωρίζουν πως έπρεπε να γίνει , είναι σε εξέλιξη σε όλο το εύρος του δήμου.
🔘Ο αγωγός για την ύδρευση της Δ.Ε Άσσου – Λεχαίου ολοκληρώνεται την επόμενη εβδομάδα με την σύνδεση και του Λεχαίου.
🔘Η αποχέτευση του Σαρωνικού δημοπρατείται.
🔘Προς δημοπράτηση τις επόμενες δυο εβδομάδες είναι και η αποχέτευση Άσσου – Λεχαίου και Περιγιαλίου με ένα κομμάτι και της Βόχας.
🔘Οι 3 μονάδες αφαλάτωσης, σε Κεχριές, Αμόνι και Αλμυρή έχουν ήδη δρομολογηθεί δίνοντας λύση, μαζί με τα υπόλοιπα έργα, στο θέμα της λειψυδρίας.
Σε δυο εβδομάδες παραδίδουμε τον νέο παραλιακό πεζόδρομο στο Κεραμιδάκι.
🔘Τα Μπαζώματα Αγίου Νικολάου παραχωρήθηκαν στο δήμο με την δική μας δημοτική αρχή παύουν να λέγονται μπαζώματα και είναι πλέον η παραλία Αγίου Νικολάου έκτασης 55 στρεμμάτων. Προχωρούμε σε αρχιτεκτονικό διαγωνισμό για την ολική ανάπλασή της και δημιουργούμε ένα τεράστιο μέτωπο εκτελώντας παράλληλα τα έργα ανάπλασης στον παλαιό σταθμό ΟΣΕ και την ενοποίηση του μετώπου με το Λουτράκι.
🔘Οι αθλητικοί χώροι σε προτεραιότητα, το νέο αθλητικό κέντρο στην Καλλιθέα είναι σε τροχιά υλοποίησης. Η ανακαίνιση του υπάρχοντος γηπέδου στην Κόρινθο είναι σε εξέλιξη, δημιουργήθηκαν νέα βοηθητικά γήπεδα ενώ σχεδιάζονται εργασίες στα γήπεδα Αθικίων και Άσσου με συγχρηματοδότηση, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου,
𝜝𝜜𝜮𝜤𝜦𝜢𝜮 𝜨𝜜𝜨𝜪𝜫𝜪𝜰𝜦𝜪𝜮: 𝜠𝜲𝜪𝜰𝜧𝜠 𝜯𝜪 𝜧𝜠𝜯𝜴𝜫𝜪 𝜧𝜜𝜮 𝜮𝜯𝜪 𝜧𝜠𝜦𝜦𝜪𝜨 – 𝜪𝜤 𝜥𝜪𝜬𝜤𝜨𝜣𝜤𝜪𝜤 𝜣𝜜 𝜧𝜜𝜮 𝜠𝜫𝜤𝜦𝜠𝜩𝜪𝜰𝜨 𝜩𝜜𝜨𝜜!
«Έλειψα από την καθημερινότητα Κορίνθιους το ξέρω όμως η εξασφάλιση χρηματοδοτήσεων και η υλοποίηση των έργων απαιτούσαν την συνεχή παρουσία μου στο γραφείο και στα Υπουργεία. Η σκληρή δουλειά μας όμως έφερε αποτελέσματα και είμαι υπερήφανος. Είμαι σίγουρος πως και οι Κορίνθιοι το αναγνωρίζουν! Και θα το αναγνωρίσουν και στις 8 Οκτωβρίου με την ανανέωση της εμπιστοσύνης του στο πρόσωπο του δημάρχου και την ομάδα που τον πλαισιώνει.
Μας τίμησαν το 2019 οι Κορίνθιοι με την ψήφο τους. Αυτήν την ψήφο την τιμήσαμε και θεωρώ πως θα μας δώσουν εκ νέου την ευκαιρία. Την δυνατότητα να συνεχίσουμε και να ολοκληρώσουμε όσα καταφέραμε στα 4 αυτά χρόνια, όσα προετοιμάσαμε και σχεδιάσαμε για τα επόμενα.
Μπροστά μας έχουμε μια μάχη! Θα την δώσουμε με αξιοπρέπεια, αλήθεια και ουσιαστικό λόγο.
Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ έχει το μέτωπο της μπροστά.
Είναι συνδυασμός ελπίδας, αλλαγής, αξιοπρέπειας και αποτελέσματος. Και γι αυτό, θα είναι η επιλογή των Κορινθίων ! Στις 8 Οκτωβρίου, όλοι μαζί θα γιορτάσουμε τη νίκη της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ!»