Πνευματικός: Ηθελα να απαξιώσω την απόφαση Ζώγκου. Τα ψηφοδέλτια θέλουν ανανέωση
Στους δημοτικούς συνδυασμούς, στις αποφάσεις των πρώην δημοτικών συμβούλων του αλλά και στα ψηφοδέλτια των παρατάξεων, αναφέρθηκε ο πρώην δήμαρχος του δήμου Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός

Δική μου υποχρέωση είναι να έχω μία συνεπή στάση, απέναντι σε όσους μας ψήφισαν για τρεις θητείες αλλά και τώρα που μας κατέταξαν στην θέση της αντιπολίτευσης. 

Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και μάλιστα δεν είχα ασχοληθεί καθόλου μαζί τους είπε ο πρώην δήμαρχος, αναφερόμενος στα πρώην στελέχη του συνδυασμού του που μεταπήδησαν σε άλλους συνδυασμούς και δη του νυν δημάρχου κ. Βασίλη Νανόπουλου αλλά και του κ. Νικου Σταυρέλη.

Να σας υπενθυμίσω ότι δεν έκανα καμμία δήλωση για την απόφαση του κ. Ζώγκου, ήθελα να απαξιώσω αυτή του την απόφαση. Αποδείχτηκε τόσο εγώ όσο και η παράταξη ότι είχαμε δίκιο, διότι δεν αποφασίσαμε ποτέ να πάει κάποιος από δω ή από κει.

Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και αυτό αποδεικνύεται και θα αποδειχθεί. Αν θέλετε να κάνω και ένα σχόλιο, δεν είμαι αισιόδοξος για το μέλλον αυτής της πόλης σε σχέση με τα ονόματα που ακούγονται.

Εγώ περιμένω αυτό που κάποτε είχα κάνει και πράξη να υπάρξει μια μεγάλη ανανέωση στα ψηφοδέλτια και μέσα από αυτή την ανανέωση να πάει ο δήμος μπροστά, τόνισε ο κ. Πνευματικός.

 

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί