Με διαφορά το πιο αυθεντικό κείμενο υποψηφίου συμβούλου!
Ο Τάκης Σταύρου από την Δυτική Κορινθία πρωτοτύπησε και έγραψε ότι πιο αυθεντικό έχουμε διαβάσει από υποψήφιο σύμβουλο.

Διαβάστε:

μπήκαμε πλέον στην τελική ευθεία για τις εκλογές…

 Επιβάλλεται όλοι οι υποψήφιοι, να ανεβάζουν την κλασσική μακετούλα με αυτά τα τυπικά ευχολόγια (που συνήθως τα γράφουν επικοινωνιολόγοιImage removed.)…άρα πρέπει να βάλω και εγώ κάτι ανάλογο…(Image removed.

Αλλά τόσα χρόνια τα λέμε, εσείς και εγώ, έξω η’ εδώ μέσα, στις καφετέριες,στις, ταβέρνες,στιν αγορές του δήμου μας ,περάσαμε καραντίνες, χιόνια, βροχές, καύσωνες, φωτιές, συμφωνήσαμε, διαφωνήσαμε, κοντραριστήκαμε, τσακωθήκαμε, αλλά είμαστε #μαζί…σαν μια μεγάλη οικογένεια, με τις καλές & τις κακές στιγμές της Image removed.

Στην οικογένεια μου λοιπόν, δεν θα προσποιηθώ κάποιον που δεν είμαι, δεν θα στηθώ για τυπική πόζα υποψηφίου και δεν θα σας ζαλίζω με ξύλινα λόγια, άλλωστε θα ακούσετε πολλά αυτή την περίοδο όπως και κάθε εκλογική αναμέτρηση που έρχεται, έχετε ακούσει και άλλα τόσα στις βουλευτικές λίγους μήνες ποιο πριν… Θα βάλω μία ερασιτεχνική φωτογραφία, δεν θα γράψω καμία πολιτική λεζάντα. Πιστεύω στους ανθρώπους! Και τους εμπιστεύομαι! 

Ο άνθρωπος που εμπιστεύομαι στα χέρια του το χωριό που ζει η οικογένεια μου 4 γενιές, είναι ο Φάνης Μπρακουλια. Ο Φάνης... 

Αυτό το όνομα είναι σημαδιακό για μένα, Φάνης ο παππούς μου, ήταν ένας από τους πρώτους κατοίκους της περιοχής ,Φάνης ο πατέρας μου κ Φάνης ο γιος μου .λοιπόν Ο Φάνης Μπρακουλιας μου έκανε ένα σπουδαίο δώρο το 2019 όπου με συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιο του με έκανε να δω τον δήμο μας αλλά κ το χωριό μου ,μέσα από τα δικά του μάτια, όπως τα βλέπει και τα ονειρεύεται ο ίδιος! Και με το χέρι στην καρδιά σας λέω ναι είναι ο ποιο ικανός να διοίκηση έναν δήμο με όραμα ένα δήμο για όλους. Γιατί δικός μας είναι! Δικός σας! Μην σας βάλω e-mail και τυπικά στοιχεία, ξέρετε που θα με βρείτε, είμαι κάθε μέρα, στην γειτονιά σας, στον δρόμο σας, κοντά στο σπίτι η’ την δουλειά σας, γυρίζω κάθε γωνιά του δήμου με βλέπετε στις αγορές στα καταστήματα σας ,και για πιο άμεση επικοινωνία, ξέρετε πως απαντάω αμέσως σε όλους μου τους λογαριασμούς στα social και στο τηλέφωνο. 

Τα πιο επίσημα, όπως βιογραφικό, μακετούλα, στοιχεία κ.α. θα τα βρείτε στην σελίδα του συνδυασμού… αν αρχίσω να γράφω, δεν σταματάω… όμως μου αρέσει εξίσου και να σας ακούω!!! Ιδέες, παράπονα, προτάσεις, αιτήματα, έστω και να γκρινιάζεται, μια οικογένεια είμαστε άλλωστε, χαρά μου να συμμετέχετε με όποιο τρόπο σας αρέσει και να μιλάμε! αυτά που διορθώνονται θα τα κάνουμε! Αυτά που δεν διορθώνονται, θα σας το πω… όμως σας θέλω μαζί μου!!!

 Πως;;; Θα πάρετε στα χέρια σας το μαγικό χαρτάκι που το λένε ψηφοδέλτιοImage removed.… θα είναι μεγάλο, μην βαρεθείτε να ψάχνετε! Θα με βρείτε καταχωρημένο στο Σ ! Σταύρου Παναγιώτης (τακαρος) ΥΠΟΨΉΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΌΣ ΣΎΜΒΟΥΛΟΣ ΞΥΛΌΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ Βάλτε μου + …και σας υπόσχομαι 5 χρόνια ανάπτυξης , διαφάνειας , αξιοπρέπειας με αγάπη και σεβασμό σε όλους σας . 

Μαζί κάθε μέρα μέχρι τώρα για να έχουμε:

 Image removed.Ποιότητα ζωής και εύρυθμή λειτουργία του δήμου

 Image removed.Ανάπτυξη & Καινοτομία

 Image removed.Προστασία του Περιβάλλοντος 

Image removed.Ενίσχυση της απασχόλησης

 Image removed.Κοινωνική προστασία, Αλληλεγγύη, Προσβασιμότητα

 Image removed.Αναβάθμιση της παιδείας, του πολιτισμού και του αθλητισμού 

Υ.Γ. αν έχετε και άλλους φίλους από το ψηφοδέλτιο μας, μην στεναχωρηθείτε, ο καλός μας νομοθέτης έχει φροντίσει, πλέον να μπορείτε να βάλετε μέχρι 4 σταυρούς από οποιαδήποτε Δημοτική Ενότητα! ….θ

έλω να πιστεύω πως εκτός από την καρδιά σαςImage removed. θα μου βρείτε και μία θέση στο ψηφοδέλτιο σας

 Image removed.Image removed. Στο χέρι Image removed. σου είναι να πας τον δήμο μας εκεί που πρέπει.

 #αυτοδιοικηση #δημοτικες_εκλογες #ενεργος_δημοτης #ξυλοκαστρο_για_να_ζεις #δερβενι_για_ολους #χωριο_ερωτας