Το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Κορινθίας έκοψε την πίτα του (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)
Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, χθες το απόγευμα στο Επιμελητήριο Κορινθίας.

Το παρών έδωσε ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής ομάδας Ανδρέας Σπυρόπουλος.

 

Η αίθουσα του αμφιθέατρου ήταν κατάμεστη. Πολύς κόσμος, μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ έδωσαν το παρών καθώς επίσης ο Δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Στριμενοπούλου Γεωργία, Δημήτρης Μανωλάκης, Μιχάλης Χατζής, οι πρώην βουλευτές κ.κ. Αγγελος Μανωλάκης, Κατερίνα Φαρμάκη και Κατερίνα Ταγαρά, οι πολιτευτές κ.κ. Βαγγέλης Ανδριανάκος, Δημήτρης Αγγελόπουλος, Νίκος Δήμας, ο περιφερειακός σύμβουλος Αγγελος Παπαγγελόπουλος, ο Δημήτρης Κουτσούλης (υποψ. περιφερειάρχης), δημοτικοί σύμβουλοι των δήμων της Κορινθίας, ο πρώην δήμαρχος Λουτρακίου κ. Γιάννης Γιωτάκης.

 

Ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Θάνος Θεοχάρης πήρε το λόγο, ζητώντας να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, του Κορίνθιου Θεόδωρου Κοτσώνη.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ στην Κορινθία, στην επιτυχία που καταγράφηκε στις βουλευτικές και δημοτικές εκλογές. Το ΠΑΣΟΚ είπε στις εθνικές εκλογές, κατέγραψε στην Κορινθία ένα μεγάλο ποσοστό και εξέλεξε για πρώτη φορά μετά από χρόνια βουλευτή. Στις δημοτικές, οι δυνάμεις κατέγραψαν επίσης νίκη, όπως στο δήμο Κορινθίων, που εκλέξαμε δικό μας δήμαρχο. Εν συνεχεία, ο Θάνος Θεοχάρης, αναφέρθηκε στις δράσεις, τις ενέργειες και τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ στο Νομό, για τα μεγάλα θέματα που απασχολούν την κοινωνία, ενώ στηλίτευσε την παραμέληση της αγροτιάς στην Κορινθία από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη, λέγοντας πως και οι Κορίνθιοι Υφυπουργοί Δήμας και Ταγαράς, μένουν στα λόγια και τις υποσχέσεις για το φράγμα του Ασωπού.

 

ΔΕΙΤΕ φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ