Κόρινθος : Όλα δείχνουν ότι ο Δημήτρης Πρωτοπαπάς συγκροτεί ψηφοδέλτιο
Πάνω από 60 άτομα μάζεψε στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου ο πολιτικός μηχανικός Δημήτρης Πρωτοπαπάς.

Στην τελική ευθεία φαίνεται ότι μπαίνει η συγκρότηση συνδυασμού με επικεφαλής τον Δημήτρη Πρωτοπαπά για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023.

Ο κεντροαριστερού προφίλ πολιτικός μηχανικός Δημήτρης Πρωτοπαπάς(Δ.Π.),εδώ και ένα χρόνο περίπου είχε σηκώσει ψηλά τους τόνους για την νέα πλατεία Παναγή Τσαλδάρη(Περιβολάκια) δηλώνοντας δημόσια ότι είναι μία από τις χειρότερες επιλογές που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια.

Παράλληλα δήλωνε ενεργός πολιτικά.

Το τελευταίο δίμηνο μπήκε πιο δυναμικά στο ''παιχνίδι'' ενώ εντάθηκαν οι επαφές του με πολίτες που δήλωναν απογοητευμένοι από τον υπάρχων τοπικό πολιτικό σκηνικό.

Δεν είναι λίγοι επίσης που συζητούσαν ότι επίκειται συνεργασία με τον πρώην δήμαρχο Αλέκο Πνευματικό και την κοινή κάθοδό τους στις δημοτικές εκλογές.

Το σενάριο αυτό δείχνει να απομακρύνεται αφού σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο πρώην δήμαρχος θα απέχει,παρ'όλη την πίεση που δέχεται από αρκετούς υποστηρικτές του.

Γνωστόν τοις πάσι  σε κύκλους της πόλης η επιδίωξη του Δ.Π. να λάβει την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ ενώ ποντάρει στο γεγονός να κερδίσει από την ''τοξικότητα'' που διαφαίνεται να ριζώνει μεταξύ της Συμμαχίας Πολιτών του νυν δημάρχου Βασίλη Νανόπουλου και της Πνοής Δημιουργίας του Νίκου Σταυρέλη.

Το σίγουρο είναι ότι τα 60 άτομα που μάζεψε ο Δ.Π. στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου είναι μια καλή μαγιά για να μπει επίσημα στον δημοτικό εκλογικό στίβο.

mifi