O Life In Colour ζωγράφισε το 8ο Δημοτικό Σχολείο Κορίνθου (ΦΩΤΟ)
Ο LIFE IN COLOUR ΣΤHΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ¨ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΣ ΣΧΟΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ” ΤΗΣ URBANACT.

O Life In Colour ζωγράφισε το 8ο Δημοτικό Σχολείο Κορίνθου, με μια μεγάλων διαστάσεων τοιχογραφία με αφορμή τo πρόγραμμα “Ζωγραφίζοντας Σχολικά Κτίρια” της UrbanAct. Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε μετά από πρόσκληση της Δ/νσης του σχολείου και περιελάμβανε και συμμετοχικές δράσεις για τους μαθητές.

 

Όπως αναφέρει ο Life In Colour “το έργο μου είχε σαν θέμα την φύση  και επικεντρώθηκε στην αρμονία των χρωμάτων του ουρανού και το παιχνίδισμα των σύννεφων με το φως του ήλιου όταν βασιλεύει.”

 

Το πρόγραμμα αποτελεί συνέχεια των προσπαθειών της UrbanAct για παρεμβάσεις στα σχολικά συγκροτήματα της πόλης και υλοποιήθηκε με την αιγίδα και στήριξη του Δήμου Κορίνθου. Για πολλά χρόνια παρεμβαίνουμε με τις δράσεις μας στα σχολεία ανά την Ελλάδα, με τοιχογραφίες που ανακαινίζουν αισθητικά τους χώρους, εκπέμπουν μηνύματα, ομορφιά και αισιοδοξία, με καλλιτέχνες που προσφέρουν το έργο τους και την ενσυναίσθησή τους για τη γνώση, το σεβασμό στη διαφορετικότητα, τη χαρά της ζωής και της συνεργασίας, της αλληλοβοήθειας.

 

Μέγας χορηγός του συγκεκριμένου προγράμματος ήταν η MotorOil.

Xορηγός το ξενοδοχεία Ephira και Υποστηρικτές οι εταιρείες Landis+Gyr, Flame και Rollex Aβεε.

 

Η συνέχεια των προγραμμάτων μας στη πόλη της Κορίνθου, θα ανακοινωθεί σύντομα.

 

UrbanAct

www.urbanact.gr