Βέλο Βόχα: Χθές πραγματοποιήθηκε η 2η λογοδοσία για την Διοίκηση Μανάβη
στα ΚΑΠΗ Ζευγολατιού
  • Επί μια ολόκληρη ώρα, ο Δήμαρχος Βέλου-Βόχας, Αθανάσιος Μανάβης, περιέγραψε το έργο που έχει γίνει τους τέσσερις πρώτους μήνες της θητείας του. Το δικό του έργο. 


🔹Χθες βράδυ, στην αίθουσα των ΚΑΠΗ Ζευγολατιού, έγινε η λογοδοσία του δευτέρου διμήνου, του δημάρχου Βέλου-Βόχας.
🔹Ο δήμαρχος, χωρίς να αναφερθεί ούτε μια φορά στην προηγούμενη δημοτική αρχή, ξεδίπλωσε το έργο, τις δράσεις και τις μεγάλες επιτυχίες της Δημοτικής Αρχής, που έχει την δική του σφραγίδα.
🔹‘Εκανε ιδιαίτερη αναφορά, στο νερό και στην προσπάθεια που έχει γίνει και γίνεται καθημερινά, προκειμένου να έχουν νερό όλα τα χωριά και τα σπίτια, το καλοκαίρι.
🔹Είναι χαρακτηριστικό ότι οι πολίτες που παρακολουθούσαν, την λογοδοσία, αρκετές φορές χειροκρότησαν, τις ανακοινώσεις του δημάρχου.
🔹Το έργο της νέας δημοτικής αρχής, όπως και ο δήμαρχος, ακολουθεί με προσήλωση το σχέδιο δράσης και το 5ετές Master Plan που έχει ανακοινωθεί.
🔹Ο δήμαρχος, ανακοίνωσε, νέα έργα για την υδροδότηση, το άνοιγμα του νέου παιδικού σταθμού στα Ταρσινά, της Δημοτικής Βοήθειας στο Σπίτι και το Κέντρο Κοινότητας.
🔹"Εμείς δεν σχολιάζουμε ανώνυμων υβριστών, απαντάμε κάθε μέρα με τα έργα μας" ανέφερε ο δήμαρχος, κος Μανάβης, κλείνοντας την λογοδοσία του.